Droomkeuken

keuken en staal kozijn

iedereen droomt wel eens van een nieuwe keuken. Ik heb mijn huidige keuken nu al 10 jaar en het is zeker niet meer de keuken die ik nu zou uitzoeken. Mijn smaak is enorm veranderd in 10 jaar. Op pinterest zie ik vaak mooie keukens langskomen. Ik hou van strak witte keukens gecombineerd met hout, greeploos en een betongrijs blad en dan een apparatenwand. Het liefst natuurlijk iets van een barretje waar je lekker een wijntje aan kunt drinken. Ik vind het wel leuk om een industrieel tintje in mijn keuken te laten terugkomen. Zoals bijvoorbeeld een rauw stenen muur, oude fabriekslampen. Hieronder een paar van mijn favorieten.

keukenkalemuur keukenmetbar c5dd488887243b578aeea8d1cf217868 keuken2 keuken1

keuken en staal kozijn

De keuken hierboven is toch wel een van mijn favorieten qua indeling en opstelling. Kleur misschien niet helemaal. Prachtig dik blad. Zelf zou ik alleen voor een betonnen blad gaan. Mooi alle apparaten bij elkaar in een kast op een lijn.

Wie weet ooit in een ander huis…..

Written by

LEAVE A COMMENT