Metalen opbergbakken

HCo_Webshop_SS_Storage_Metal-Box_Schäfer_Galvanised_01-570x585

Een paar jaar geleden kocht ik twee metalen, industriële opbergbakken. Beetje oud en verweerd maar dat vond ik juist zo leuk. Jaren hebben ze in een kast gestaan tot ik laatst bedacht dat ik ze aan de muur kan hangen als soort kastjes. Zie onderstaande foto.

IMG_2733

Zag het idee laatst ook in de vtwonen voorbij komen. Gewoon mijn idee overgenomen!

Maar wat kun je er nog meer mee? Hier een aantal ideeën die ik op internet vond. Voor het kastje en het bureau even aan de slag maar het is zeker geen moeilijk DIY klusje, of kijk je vriend of man even lief aan!

Industriele-metalen-bak-voor-tijdschriften-sleuters-als-dienblad-Hal-72-Industriele-meubels-lampen-en-woonaccessoires-2-640x480 metalenbakplant

 

metalenbakkast metalenbakbureau

Written by

LEAVE A COMMENT