Oude industriele bankjes

IMG_2631

Op Pinterest en in woonbladen zie ik ze vaak voorbij komen, oude industriële bankjes.  Multi inzetbaar in je interieur. Je kunt ze gebruiken bij je eettafel of als bankje in je hal. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk als sidetable voor mooie accessoires. Zet er een paar  mooie planten op. Laatst kwam ik op marktplaats een paar oude inklapbare legerbankjes tegen, helemaal leuk. Heb ze gelijk gekocht en er staat er een te pronken in mijn woonkamer.

IMG_2631

Hieronder een aantal andere ideeën die ik tegenkwam op internet.

Legerbankje1  legerbank planten bankje tafel

 

Heb er nog 1 te koop. Mocht je interesse hebben, stuur me dan een mailtje.

Written by

3 Comments

 • Angelique Belt

  Goedenavond Loes,
  Ik ben op zoek naar een legerbankje en zag in je bericht van 25 november j.l dat je er nog 1 te koop had. Waarschijnlijk is hij al verkocht, maar ik waag er toch masr even een berichtje aan. Heb je er inderdaad nog 1 te koop? Zo ja, dam wil ik hem heel grrag hebben! Ik hoor grrag van je. Alvast hartelijk dank voor je reactie.
  Met vriendelijk groet,
  Angelique Belt

  • Loes

   Hoi Angelique,

   Helaas heb ik hem al verkocht, ze zijn erg gewild op het moment. Mocht ik er weer binnen krijgen dan laat ik het je weten.

   Groeten Marloes

   • Angelique Belt

    Heel graag! Dank je.

    Groet, Angelique

LEAVE A COMMENT