kerst sfeer 2015!

kerst3

Sinterklaas is bijna weer het land uit en voor je het weet is het weer kerst. Ik ben die standaard kerstboom zo zat! Al die uitvallende naalden! Dit jaar maar eens wat anders. Deze leuke, creatieve en zeker goedkope ideeën vond ik op internet. Ook ideaal voor mensen die wat kleiner wonen en geen plek hebben voor een grote kerstboom.

kerst4 droomhome_woonaccessoires_house_doctor_vazen_lantaarns_kussens_vtwonenshopkerst2 kerst1

Zo’n mand met takken en witte lichtbollen vind ik erg leuk. Die lichtbollen zie ik nu overal in de winkels liggen, Blokker, Kruidvat, Action.

kleine-kerstboom-1 kerst-christmas

Ik hou van simpele kerstversiering, lichte kleuren en gewoon niet teveel!

Waar ga jij voor dit jaar? Een traditionele grote boom, een paar stoere takken met lichtjes of een paar kleine kerstboompjes?

Written by

LEAVE A COMMENT