trendkleur blauw

blauw1

Blauw is de trendkleur van nu. Overal zie je hem terug, accessoires, kussentjes tot geverfde muren. Van diep indigo blauw tot wat lichter turquoise. Zeker in de wintermaanden geeft het je interieur een warme sfeer. Mooi in combinatie met wit, grijs en hout.

denim2blauw blauw2blauw4

Een van de trendkleur voor 2016 is okergeel en deze gaat heel mooi samen  met blauw. In het voorjaar geeft dat dan weer een fris en lichter gevoel.

blauw en geelwoonkamer-sfeer-blauw en oker-geel

Er is een muurtje in mijn woonkamer die ik graag blauw wil verven. Het is een smal muurtje waar de tv hangt en een laag wit kastje voorstaat.Nu alleen nog even wat inspiratie opdoen en beslissen welke kleur blauw het gaat worden. Heb vanmorgen bij de Karwei alvast wat kleurstaaltjes gehaald.

IMG_2735 (2)

Zodra de kleur gekozen is zal ik het eindresultaat laten zien!

IMG_2734

En hier het resultaat!!

IMG_2757

 

 

Written by

1 Comment

  • Peter

    Wat gaaf die kleur

LEAVE A COMMENT