Kerstsfeer in huis!

f12bb1a100628b0fe6d01de70c8a9775

Het is gelukt, na flink wat geduw en getrek is het me toch gelukt om de kerstboom recht in een pot te krijgen, hij staat!  Dit jaar toch, onder lichte druk van de kids, een traditionele Nordmann kerstboom in huis gehaald! Vinden ze toch het allerleukste. Eerlijk gezegd vind ik hem toch wel leuk staan, zo’n traditionele kerstboom.

IMG_2804

Dit jaar in Scandinavische sferen. Heb het erg basic gehouden met lichtjes en ballen in de kleuren wit, zwart en zilvergrijs.

Onder de kerstboom natuurlijk wat cadeautjes, leuk ingepakt. Ik had genoeg inspiratie opgedaan!

In de rest van het huis is het nog wat rustig qua versiering. Met wat kleine accessoires hier en daar kun je toch een gezellige kerstsfeer creëren.

IMG_2806 IMG_2805

Een stolp met twee houten huisjes en wat lichtjes. Het autootje is van mijn vriend, speelde hij mee als klein kind, ik heb er een boompje opgeplakt. Het notenkrakertje kocht ik ooit in Berlijn op een kerstmarkt. De kalender op het klembord is van Elske. Zij heeft elke maand een free printable kalender. Kijk op www.elskeleenstra.nl.

IMG_2807

Op tafel een bruine flesvaas met wat takken. De flesvaas heb ik kunnen redden uit het grofvuil!

Helemaal gezellig!

 

 

Written by

LEAVE A COMMENT