Leuk straatje in Amerongen!

Gisteren reed ik door Amerongen en kwam ik per ongeluk in een heel leuk straatje terecht. De Overstraat. In dit straatje zat een heel schattig bloemenwinkeltje. “Natuurlijk”. In de winkel stonden bloemen met veel roze en geel tinten. Prachtige kleurcombinatie! Moest natuurlijk wat bloemen meenemen. Open van dinsdag tot en met zaterdag.

1k0IMG_3046

Daar tegenover zat een interieur winkeltje “De Wij Vorm”, een concept store, waarin je naast de eigen producten van Studio Nienke van de Pol, ook producten vindt van andere jonge ontwerpers. De collectie bevat unieke handgemaakte producten die met aandacht voor vakmanschap worden gemaakt en in kleine oplage worden geproduceerd. Open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

De-wij-Vorm-

In hetzelfde straatje zag ik ook nog een Italiaanse conceptstore “Il Sogno”. Een winkeltje wat echt Italië uitstraalt. Heerlijk adresje voor een verse cappuccino en in de zomermaanden hebben ze vers Italiaans ijs! Open van woensdag tot en met zaterdag. In de zomermaanden ook maandag en dinsdag open.

Il-sogno-CEyoJ1nWIAELH0v-e1435090367609header_webshop_april_2014_5

Iets verderop zat ook nog een grote kringloopwinkel “Kasteelgoed”, altijd leuk om even te neuzen, wie weet wat je er nog vindt! Open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Helaas was ik er op dinsdag en moet ik binnenkort dus even terug!

 

Written by

LEAVE A COMMENT