Nieuwe look voor onze keuken!

IMG_3050

Onze keuken kon wel een opfrisser gebruiken. 11 jaar geleden geplaatst maar niet echt meer onze smaak. Keukenkastjes in de kleur vanille, kleine vierkanten boerentegeltjes, donkergrijs geverfde muren. Omdat er geen raam in onze keuken zit, wordt het al snel een donkere hoek.

IMG_2951 IMG_2952

Een hele nieuwe keuken is wel een hele grote stap en een ander huis zit toch in ons achterhoofd dus dachten we aan een kleine opfrisbeurt. Licht en veel wit was wat ik graag wilde. Die donkere hoek opfrissen!

Mijn vriend en ik gingen aan de slag!

Keukenkastjes schilderen, nieuwe handgrepen, nieuwe tegels,  muren stucen en muren schilderen. Pff, het was wel even een klus maar we zijn superblij met het resultaat! Ook met een klein budget kun je een verouderde keuken toch weer een hele frisse look geven!

Voor de keukenkastjes gebruikte we Sigma Multiprimer Rapid 100% wit en Sigma S2U Nova Satin 100% wit.

De tegels bij het fornuis had mijn vader nog liggen (dank je wel, pap)!

Handgrepen gekocht bij Nijhof in Baarn.

De nieuw gestucte muren bij het aanrecht (onder de kastjes en plank) geverfd met Sigma pearl Clean. Dit is een zeer reinigbare matte muurverf.

De rest van de muren zijn geverfd met een witte latex.

IMG_3052IMG_3054IMG_3053

 

Written by

1 Comment

  • Diana

    Wat gaaf!!! Handig dat jullie zoveel zelf doen!

LEAVE A COMMENT