Proefles Vakopleiding Interieurstyling NIA

Afgelopen maandag heb ik een proefles gevolgd bij de NIA, een opleidingsinstituut voor interieur professionals. De proefles vakopleiding Interieurstyling begon met een welkomswoord van de eigenaar van de NIA, René Verhoeven, daarna gaf Marie-Gon, stylist, een korte proefles. Erg leuk om samen met nog een aantal interieur liefhebbers een opdracht te mogen doen.

Marie-Gon gaf ons 15 minuten om een moodboard te maken waarin we geen meubels etc mochten gebruiken. We mochten alleen gebruik maken van kleuren, structuren, planten etc. Best wel lastig maar het is gelukt!

IMG_3168

Daarna mocht je je eigen moodboard doorschuiven naar rechts en was het de bedoeling dat je meubels ging uitzoeken voor het moodboard wat je voor je had gekregen. Leuke opdracht!

Tijdens de les vertelde Marie-Gon volmondig over haar ervaringen met het geven van stylingadvies bij cliënten en stond ze open voor al onze vragen.

Tijdens deze vakopleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Stijlenleer, Visuele Communicatie dmv Moodboarding, Kleur en Advies en Interieurtextiel. De modules zijn ook los te volgen.

Het lijkt mij enorm leuk om deze opleiding of modules te volgen. Ik kan er zeer veel kennis mee op doen die ik wellicht in de toekomst bij stylingopdrachten kan gaan gebruiken.

voorkant-Gids-2014

 

 

 

Written by

LEAVE A COMMENT