Trolley

IMG_0002

Al tijden was ik op zoek naar een trolley, serveerwagen, liefst in het zwart. Leuk als bijzettafeltje, voor wat planten en accessoires. Je kunt hem steeds ergens anders neerzetten, naast de bank of bij de keuken. Ik had nog een leeg plekje in mijn woonkamer waar ik graag iets wilde neerzetten.

Stoer-Metaal-trolley-door-Lisanne-van-de-Klift trolley

Ik vind de trolley van HouseDoctor heel mooi en strak qua design maar wel erg prijzig. Ook de trolley van Stoer Metaal, linksboven afgebeeld, is wel een favoriet van mij.

house-doctor-trolley-zwart-metaal

Trolley House Doctor

Ik heb weken internet afgestruind. Wilde natuurlijk weer een koopje. Dat vind ik wel het leukste, iets vinden voor weinig en er dan zelf iets van maken. Ik vond er genoeg maar steeds erg ver weg, maar de aanhouder wint en zo vond ik dit tafeltje op marktplaats. Mocht hem voor 10 euro ophalen. Op het eerste gezicht niet helemaal wat ik zocht maar ik had wel het idee dat ik wat van kon maken.

tafeltje mp

Na wat spuitwerk is dit het resultaat! Helemaal blij mee!

IMG_0002

 

Written by

LEAVE A COMMENT