Ibiza!

bc2df52242374e0af6ddf2ca7d5b5d74

Verleden week was het dan zover! 5 dagen naar Ibiza met nog drie vriendinnen! relaxen is wat we gaan doen en vooral genieten van het mooie weer. Bij aankomst worden we heel blij als we de zon heerlijk zien schijnen, dit gaan lekkere dagen worden! Tijdens onze rit naar onze B&B kunnen we genieten van het landschap en zien we van alles voorbijkomen waaronder een paar leuke woonwinkels en mooie restaurantjes. We maken gelijk allerlei plannen om alles op ons gemak te bezoeken. We hebben tenslotte 5 dagen!

Ik kan je alvast vertellen dat we zeker twee dagen tekort kwamen en dat we onze plannen hebben moeten bijstellen. Het strand was te lekker en daar hebben we dan ook optimaal van genoten.

We verbleven in een B&B op aanraden van een van mijn vriendinnen. Zij was er in September ook al geweest.

garedunord-ibiza-logoibiza-duck-car-rental

Heel mooi plekje in het rustige noorden van Ibiza. Mooie sfeervolle kamer, heerlijk ontbijt met biologische producten, alles supervers en zelf gemaakt. Ze verhuurden ook oude eendjes, echt het Ibiza gevoel!

In het dorpje van de B&B zat ook “The Giri Café”. Echt een heel mooi restaurant. Niet alleen een mooie inrichting maar ook een hele lekkere menukaart! Heerlijk gegeten onze eerste avond!

The_Giri_Café_Ibiza_My_Stylery-11-1024x576 5841410163_e684261165 Schermafbeelding-2012-10-11-om-12.01.27-AM-e1350153973357Ibiza-with-Kids-CITYMOM.nl-The-Giri-Cafe

Natuurlijk hebben we tijdens onze trip gegeten in de bekendste tapasbar van Ibiza stad, “La Bodega”. Overvol maar super gezellig! Als je op Ibiza bent moet je hier zeker een keer gaan eten.

bodega-ibiza1

Hoogtepunt was denk ik wel ons etentje in “La Paloma”. Een heel sfeervol restaurant met zowel binnen als buiten de Ibizasfeer! De gerechten zijn biologisch, super lekker en prachtig opgemaakt! En vergeet zeker niet om een toetje te nemen. Het warme chocoladecakeje was echt top! Wel reserveren want anders kom je er echt niet tussen.

lapaloma_03la-paloma La-Paloma-IbizaIMG_6550-e1433684940363

Natuurlijk zijn op zaterdag nog even naar de Ibizamarkt geweest ” Las Dalias”. Een paar mooie armbandjes op maat laten maken bij “Las Almaritas”.

belbembe-lasalmaritas03

Op onze laatste dag hebben we overheerlijk geluncht in “The Cotton Club”. Ook dit is weer een klein paradijs op aarde! Prachtig uitzicht over de zee. Restaurant is heel strak ingericht met voornamelijk wit. De sfeer als je binnenkomt is niet te beschrijven, zacht zeebriesje, warme zon, op de achtergrond een dj die lekker wat staat te mixen, prachtig uitzicht en als dan het eten geserveerd wordt…. ja, dan kan het eigenlijk niet beter. Naast het restaurant hebben ze een soort bank gemaakt met zachte loungekussens waar je heerlijk kunt nagenieten van je lunch en nog even kan wegdromen bij het uitzicht!

cotton-beach-club2cottonbeachclubibizalandscape

IMG_0715 IMG_0714

Waar we dus geen tijd voor hebben gehad is het bezoeken van de leuke woonwinkels op Ibiza. Wel jammer maar ach, ook weer een goede reden om nog een keer terug te gaan! Sluiz, Happinez Ibiza, KsaR zijn echt aanraders. Ik moet het voorlopig doen met hun website.

En wil je de Ibizalook in huis halen en zoek je inspiratie? Kijk dan eens op www.harissavillasibiza.com. Prachtige website die villa’s verhuurt op Ibiza. De interieurfoto’s zijn echt heel mooi! Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen. Vintage meubelen gemixed met strak wit.

Ik heb echt een top tijd gehad op ibiza! En 1 ding weet ik zeker, ik ga zeker nog een keer terug!

Written by

LEAVE A COMMENT