Mijn nieuwe uitdaging!

De laatste tijd heb ik erg weinig tijd gehad voor mijn blog. Sinds kort heb ik een nieuwe uitdaging en ben ik als locatie assistent begonnen bij de NIA Academie. De NIA Academie biedt praktijkgerichte cursussen en opleidingen aan voor interieur professionals.

Een hele leuke branche om in te werken! Ik ontmoet veel vakmensen die alles weten over styling, interieur etc. Ik zie heel veel nieuwe trends en mooie materialen voorbijkomen.

Het cursusaanbod is erg divers en wat zo leuk is, alle lessen worden verzorgd worden door mensen uit het vak. Docenten met heel wat jaren ervaring! Heel erg leuk om te zien hoe cursisten enthousiast worden van al die verhalen uit de praktijk.

Ik ben werkzaam op de locatie Nieuwegein. De NIA is gevestigd in De Woonindustrie. De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Ook als consument ben je hier van harte welkom om, op bepaalde tijden, een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. Het is niet mogelijk om direct aankopen te doen, maar je kan hier wel interieurinspiratie opdoen.

Helemaal top om te werken op zo’n locatie! Ook voor onze cursisten is het een erg leuke en inspirerende omgeving!

Dus ben je op zoek naar een opleiding op het gebied van wonen, stylen etc of wil je graag een korte cursus volgen en op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Neem dan eens een kijkje op de website van de NIA Academie! http://www.niainfo.nl

download

 

 

Written by

LEAVE A COMMENT