Over mij

Welkom op mijn blog!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Marloes Verkerk, 38 jaar en woon samen met mijn vriend Peter en kinderen Tess en Ruben in Wijk bij Duurstede.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik met styling en interieur bezig. Als klein meisje was ik altijd bezig met het veranderen van mijn kamer. En nu ik ouder ben is dat eigenijk niet veranderd. Ik lees graag de woonbladen en kijk op internet naar de nieuwe trends en ideeën. Ik vind het leuk om een bepaalde sfeer te creëren met nieuwe en oude spulletjes. De kringloopwinkel is dan ook een van mijn favoriete winkels. Altijd wel iets leuks te vinden!

Ik hou van industrieel maar ook van Scandinavisch. Ik probeer altijd te mixen en matchen. Zo ontstaat er een eigen interieur.

Styling hoeft niet altijd duur te zijn. Ik probeer ook leuke accessoires te vinden in winkels zoals Ikea, Hema en Xenos. Ook maak ik graag nieuwe dingen van oude materialen. Vaak heb ik dan wel even de hulp nodig van mijn vriend maar die vind het altijd wel leuk om weer iets te maken!

Mijn dochter gaat al dezelfde kant op en is ook altijd aan het rommelen op haar kamertje en ik doe gewoon lekker met haar mee!

Ik verzamel al een tijd mijn ideeën op het gebied van wonen en stylen, want mijn vriend en ik dromen ervan ooit nog een keer een huis te kopen en te verbouwen geheel naar onze smaak. Tot ik laatst dacht dat het is natuurlijk veel leuker is om dit met jullie te delen!

Mocht je vragen hebben over je interieur of heb je hulp nodig bij het stylen van je woonkamer, slaapkamer etc dan kun je me mailen. Ik ga dan samen met je aan de slag om een mooi plan te maken.

veel plezier met het lezen van mijn blog!

marloes